CINE SUNTEM

SERVICIUL DE CONTABILITATE

by Novacont Servicii s.r.l.

Bine v-am gasit!

cropped-slider-972-330-accountancy.jpgSuntem o echipa de tineri profesionisti ce dispunem de abilitatile necesare pentru a ca sa va indrumam prin hatisul legislativ, prin oferirea de servicii de contabilitate, servicii resurse umane si servicii juridice.

In anul 2012, ca urmare a experientei acumulate (din anul 1996) si eforturilor depuse in permanenta, am pus bazele Serviciului de Contabilitate, un serviciu dedicat start-up business-urilor precum si dezvoltarii business-urilor deja existente.

Functionam ca o echipa de interventie alcatuita din tineri specialisti in domeniile financiar-contabilitate, juridic si resurse umane. Experienta noastra este dobandita prin activitati desfasurate in cadrul contractelor încheiate cu diverse societăţi comerciale, PFA-uri si ONG-uri. Societatea noastra are o bogată experienţă în domeniul contabilitatii.

Obiectivele noastre sunt indreptate catre rezolvarea problemelor cu care d-voastra va confruntati. Domeniile de expertiza in care actionam sunt: contabilitate financiara, evidenta contabila, planificare fiscala, consiliere juridica, salarizare si evidenta personal si bugetarea veniturilor si cheltuielilor. In acest fel, suntem pregatiti sa raspundem intrebarilor dvs.

Prin SERVICIUL DE CONTABILITATE intelegem ca fiecare dintre d-voastra este unic si ne straduim continuu pentru a va satisface interesele. Fie ca este vorba despre antreprenori, institutii comerciale, organizatii non-profit sau persoane fizice, suntem mereu in cautarea unor solutii economice si fiscale optime pentru a va fi alaturi in drumul catre succes si securitate financiara. Cautam permanent solutii pentru a va ajuta sa faceti fata provocarilor economiei globale. Sprijinul nostru consta in servicii de contabilitate financiara si bugetara, evidenta contabila si planificare fiscala. Toate acestea le realizam conform recomandarilor nationale si internationale privind contabilitatea, impozitarea si reducerea fiscalitatii. Personalul nostru autorizat indeplineste cerintele legale pentru a actiona ca specialist contabil, financiar si pe bugete cu privire la toate problemele financiare, fiscale si economice ale activitatii d-voastra.

Consultanta si sprijin in infiintarea de afaceri private, managementul si dezvoltarea institutiilor comerciale si al organizatiilor non-profit, infiintarea si dizolvarea entitatilor juridice, planificarea si redresarea financiara sau gestiunea datoriilor precum si altele, reprezinta doar cateva din activitatile importante complementare pe care le putem realiza in vederea indeplinirii obiecivelor comune.

Pentru mai multe detalii DESPRE NOI, va rugam sa dati click pe poza de mai jos. Va multumim!

Reclame