Plata impozitelor online: noul viitor

Scapa de cozi si de programul casieriilor si plateste-ti taxele si impozitele prin intermediul Ghiseului Virtual de Plati.

Ghiseul Virtual de Plati (ghiseul.ro) permite persoanelor fizice si juridice sa efectueze plati electronice cu cardul bancar catre autoritatile publice centrale si locale din Romania. Lista taxelor o gasesti pe http://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/institutii.

Pentru a-ti putea plati taxele si impozitele, primaria in raza careia domiciliezi trebuie sa fie inscrisa in acest sistem centralizat. Verifica pe ghiseul.ro daca institutia catre care doresti sa faci o plata s-a inscris.

Ai la dispozitie doua sectiuni:

  1. pentru sectiunea de plata fara autentificare nu sunt necesare credentiale (nume de utilizator si parola) si nu este disponibila consultarea in timp real a obligatiilor de plata si istoricul tranzactiior, astfel putand fi platite doar taxe si impozite al caror cuantum iti este deja cunoscut.
  2. pentru sectiunea de plata cu autentificare iti sunt necesarecredentiale (nume de utilizator si parola), care se genereaza automat in momentul in care s-a finalizat procesul de inregistrare in sistem a primariei de care apartii.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s