Valorile noastre

Viziunea noastra – „Cea mai importanta VERIGA pe axa dintre client si fisc”

Incepand cu anul 1996 pe cont propriu si continuand din 2007 in parteneriate strategice, „am facut si desfacut” activitati economice, non-profit etc. Ajungand la „maturitate” am decis sa punem bazele unei mici companii din dorinta de a sprijini organizatiile gandind la nesiguranta politica, economica, sociala si legislativa ale momentului, adevarate nisipuri miscatoare. Acum, ne bucuram ca avem experienta si capacitatea necesare pentru a insufla curajul multora dintre dumneavoastra de a fi alturi de noi in drumul catre succes!

Misiunea noastra – „CONTabilizand cu abilitate, va aratam CUM, DE CE si UNDE trebuie sa ajungeti”

Prestarea serviciilor de contabilitate financiara si de gestiune, salarizare, resurse umane, fiscalitate, conform normelor profesionale aplicabile. Credem ca expresia „NU SE POATE”, nu ne caracterizeaza si de aceea va incurajam sa devina un motto al vietii dumneavoastra.

Valori

Pasiune – Integritate – Independenta – Profesionalism – Confidentialitate – Lucru in echipa. Ne asumam raspunderea muncii, fiindca dorim colaborari trainice cu partenerii nostri, in beneficiul reciproc. Trebuie sa acordam o mare consideratie domeniului contabil, pentru ca reprezinta temelia deciziilor economico-financiare, oglinda relatiilor cu partenerii dumneavoastra si autoritatile statului, barometrul intregii afaceri desfasurate.

Leadership

Apreciem tot ceea ce ne inconjoara, apreciem relatiile interumane  fara de care n-am putea sa crestem si sa ne imbunatatim calitatea noastra ca oameni precum si cea a serviciilor oferite. Prin politica de management implementata responsabil la nivelul grupului, noi ne respectam partenerii in primul rand ca oameni ai apoi ca parteneri de afaceri. Respectam mediul inconjurator si ii incurajam pe oameni sa manifeste solidaritate si respect unii fata de ceilalti. Prin actiunile noastre, incurajam si sustinem solidaritatea si buna convietuire intre oameni precum si in interiorul grupurilor din care facem parte, ajutam si adaptam activitatile in care suntem implicati, la cadrul financiar-contabil si legislativ actual si viitor.

Pe aceasta cale, aducem multumirile noastre tuturor partenerilor nostri si multumirile noastre anticipate viitorilor parteneri, pentru ca existati si pentru ca in acest fel, ne ajutati sa devenim tot mai buni in ceea ce facem.

Va saluta cu respect,

Robert Antal, Fondator si Administrator – Serviciul de Contabilitate